Павла Зіброва знають, як талановитого естрадного співака і головного "усача" України. І тільки найвідданіші фанати обізнані про те, що Зібров ще й завзятий собачник. У нього є найвірніша і подруга, що йде по життю в ногу зі своїм господарем — розкішна вівчарка Габі.

Нещодавно в житті Габі сталася знаменна подія - вона теж стала відомою. Все завдяки українському журналу "ЗооДруг", на обкладинку якого співак потрапив разом з Габі, про що розповів шанувальникам у своєму Instagram.

У собаки була перша в її житті професійна фотосесія, і вівчарка не підвела — позувала так, немов давно вже підробляє фотомоделлю.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

" Друзі, вже у нас новенький журнал ЗооДруг @zoodrug_magazin, де ми з Габі на обкладинці! Щиро дякуємо всій команді за прекрасну нагоду - прикрасити перші шпальта новорічного видання, теплу атмосферу та бесіду, професіоналізм, витримку, адже фотографувати тварин це не легка справа! Гортайте серію, щоб побачити більше фото, які зробила @selestasdreams, вони просто казкові! Новий випуск журналу з великим інтерв'ю про мене та нашу улюбленицю можете вже купувати у ваших магазинах міста або читати на сайті. Підтримаємо своє рідне, Українське!",- поспішив порадувати своїх фоловерів щасливий господар.

У коментарях знайшлися багато завзятих собачників, які привітали Зіброва і Габі, побажавши собачці довгих років здоров'я і слави, і радувати свого господаря.

Нагадавши, супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою

Як повідомляв портал "Знай.uа", кулінари-аматори "МастерШеф" годували Тіну Кароль, хто не зміг вразити артистку вишуканим смаком і поїхав додому

Також, "Знай.uа" писав, Кіркоров наплював на карантин і вийшов світити своїм радаром в люди: "Коля, піди”