Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Нещодавно Ксенія поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram, як доглядає за шкірою обличчя.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

"Досить давно на арену індустрії краси вийшов такий продукт як сироватки, але досі не всім зрозуміло для чого вони потрібні і як зрозуміти яку брати саме вам. Отже, важливо розуміти чим функціонал сироватки відрізняється від крему.

Крем – базовий щоденний догляд, а сироватка – продукт, який спрямований на вирішення конкретного завдання, яке ви ставите перед собою на конкретний період. Наприклад: сухість, пігментація, акне, вікові зміни та інше.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Таким чином, вибираючи крем ви орієнтуєтеся на тип шкіри, а вибираючи сироватку – на її поточний стан. Сироватка – активні компоненти у високій концентрації для вирішення конкретного завдання. І її цінність в тому, що глибина проникнення набагато вище, ніж у крему. Але важливо пам'ятати, що вона не скасовує крем, а після застосування сироватки крем обов'язковий, щоб запечатати активні компоненти в глибині", - написала Мішина.

Нагадавши, фаворит Холостячки зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина показала сімейну ідилію зі своїм фаворитом.

Також портал Знай.uа писав, як фаворит "Холостячки" Мішиної вистрілив у суперників і зробив камінаут.