Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою"Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

У соціальній мережі Instagram, на фан-сторінці "Холостяка/Холостячки" шанувальникам шоу нагадали про романтичне побачення, на якому були Ксенія Мішина і Олексій Тригубенко перед зустріччю з батьками чоловіка. Тоді жінка сиділа на великому ліжку, тоді як учасник проекту стояв позаду, нахилився і поцілував її. Цей момент відразу ж порівняли з фрагментом з кінофільму про Людину-павука з Магуайром в головній ролі. Тоді супергерой знаходився догори ногами, коли злився з коханою Мері Джейн в поцілунку.

У користувачів запитали: "Як вам ідея з поцілунком Спайдермена??)))". І більшість з фанатів проекту висловили захоплення цього романтичного моменту.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я звичайно не хімік, але хімії тут не бачу)", "Дуже, дуже класно", "Ксенія йому не пара", "Вау", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ніжна і пристрасна Холостячка Мішина підкорює чоловічі серця: найцікавіші образи актриси.

Як повідомляв "Знай.ua", з'явилося ексклюзивне відео, як "холостячка" Мішина обговорює фіналіста за спиною.

Знай.ua писав, "Холостячка" Мішина розповіла, як бореться з недосконалостями шкіри: всього два засоби.