Популярний український виконавець Михайло Хома, відомий як Dzidzio, нещодавно презентував прем'єру нового кліпу "Зимова казка". А зараз артист вирішив похвалитися подарунком.

Читайте Знай в Google News!

Дзідзьо опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм нову фотографію. В кадрі артист постав у блакитній сорочці та з усмішкою на обличчі. З вельми задоволеним виглядом співак демонстративно виставив кулак, показуючи масивний перстень з великим синім каменем.

Дзідзьо, фото: instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, фото: instagram.com/dzidzio

"Як Вам подарунок?", - написав усміхнений Дзідзьо в описі до своєї нової фотографії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"А шо то воно таке?)", "Володар персня)) Гарний подарунок👍", "🔥 Вогонь 🔥", "Це перстень гномів по-всесвітньому Володар перснів", "Вау 😍 ", - пишуть у коментарях підписника артиста.

Та найбільше увагу привертає один з коментарів: "Тобі зраджують, я всe знaю", який лише за перші хвилини після публікації зібрав понад десяток вподобань. Та наразі Дзідзьо жодним чином не відреагував на нього.

Коментарі, фото: instagram.com/dzidzio
Коментарі, фото: instagram.com/dzidzio

Коментарі, фото: instagram.com/dzidzio
Коментарі, фото: instagram.com/dzidzio

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Dzidzio укутався у хутро і манить загадковим поглядом: "Найбільше люблю...". Співак поділився словами пісні про зиму, у якій він щиро захоплюється першим снігом, новорічними святами, колядою, катанням на ковзанах та іншими радощами зимової пори.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"