Популярна українська співачка Тіна Кароль презентувала прем'єру музичного спектаклю "Ювілейний альбом", в якому зібрала хіти за всю свою кар'єру.

Тіна Кароль на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла, що музичний спектакль "Ювілейний альбом" складається зі знакових хітів за всю п'ятнадцятирічну історію кар'єри. Свій пост вона проілюструвала фотографією, на якій постала повністю оголеною, прикривши тіло руками та схрестивши ноги.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

"Прем'єра! Музичний спектакль "Ювілейний альбом" складається зі знакових хітів за всю 15-ти річну історію кар'єри Тіни Кароль, запис яких відбувся під час її ювілейного туру. Live-виконання і мюзикловий жанр створюють атмосферу живого концерту, в якому співачка оповідає зі сцени дивовижну історію свого успіху. Реліз альбому відбудеться 18 грудня на стриммінговій платформі @spotify_ua і при підтримці @hitfm_ua", - йдеться у повідомленні. Тіна Кароль

"Ураааа 😍❤️", " 🥺 дякую за цей подарунок!", "Наша любов ❤️🎀 і гордість", "уууау!!! як ми його чекали 😻", - радісно відреагували шанувальники Тіни Кароль у коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі, instagram.com/tina_karol
Коментарі, instagram.com/tina_karol

Нагадаємо, Dzidzio укутався у хутро і манить загадковим поглядом: "Найбільше люблю...". Співак поділився словами пісні про зиму, у якій він щиро захоплюється першим снігом, новорічними святами, колядою, катанням на ковзанах та іншими радощами зимової пори.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що струнка Полякова з'їла "мамонта": "Що за звір?". Популярна українська співачка Оля Полякова показала, чим харчується і насмішила своїх шанувальників.