Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою"Холостячка".

Шанувальники спостерігають, як 31-річна артистка будує стосунки і намагається розібратися, з яким чоловіком готова будувати своє майбутнє. Вже цієї п'ятниці о 19: 00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Поки всі завмерли в очікуванні, пропонуємо вам згадати найяскравіші скандали на проекті і учасників, які намагалися обдурити або пропіаритися за рахунок Ксенії.

Історія Андрія Рибака відкрилася в 7 випуску романтичного проекту. Хлопець сам вирішив зізнатися головній героїні, що перед тим, як прийти на першу вечірку, давав обіцянку іншій дівчині Аліні про те, що це тільки шоу і він ніколи не закохається в іншу дівчину.

Андрій Рибак, фото: СТБ
Андрій Рибак, фото: СТБ

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Андрій зізнався Ксенії в коханні, але вирішив перекласти на неї відповідальність за остаточне рішення, що робити. Мішина вирішила, що його слова можуть виявитися правдивими і залишила його в проекті для знайомства з батьками.

Ксенія Мішина і Андрій Рибак, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Андрій Рибак, скріншот з відео

Обманював Ксенію, але в іншому питанні учасник Назар Дзівульський. Він позиціонував себе як ідеального батька. Однак виявилося, що він повідомив 6-річному хлопчикові про те, що він його батько. Крім того, колишня дружина розповіла, що довгий час він взагалі не брав ніякої участі в житті дитини.

Ця ситуація до сліз засмутила Ксенію, а Назар покинув реаліті ще до церемонії троянд.

Назар Дзівульський. Холостячка, фото: прес-служба СТБ
Назар Дзівульський. Холостячка, фото: прес-служба СТБ

До фіналу проект покинув юрист на мільярд Євген. Героїня побачила в ньому однодумця, але романтичних почуттів до нього не відчуває. Однак зараз з'ясувалося, що він більше гнався за піаром.

У Холостячці оприлюднили кадри розмови Євгена зі своєю командою ресторану вже після побачення з Мішиною. Там він привітав їх з тим, що вони потрапили в прайм-тайм найпопулярнішого проекту і у них буде багато замовлень. Крім того, він запропонував продавати страви, які він показував під час побачень з Ксенією.

Євген Ковтуненко. Холостячка, фото: прес-служба СТБ
Євген Ковтуненко. Холостячка, фото: прес-служба СТБ

Нагадаємо, Ксенія Мішина розсекретила одну з головних інтриг фіналу "Холостячки".

Як повідомляв Знай.uа, з'явилося ексклюзивне відео, як" Холостячка " Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.

Також Знай.uа писав, що "Холостячка" Ксенія Мішина розкрила секрет свого неймовірного волосся.