В мережі показали який вигляд мала модель Олена Омович, яку називають українською Кардашьян, до пластичних операці

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери пишуть критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня показувати своє тіло.

Нещодавно в мережі показали, якою була Олена Омович до пластики. На сторінці cosmo_plastica в Instagram розмістили колаж із фото до і після. І варто зазначити, що багато хто не впізнав у дівчині без "качиних" губ та "накачаних" грудей сьогоднішню Омович. Однак більшість зійшлась на думці, що без пластики Олена була набагато гарнішою, оскільки мала індивідуальність.

"Що думаєте з приводу тотальної пластики? За/Проти?", - запитали думку в користувачів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фоловери по різному оцінили зміни у зовнішності дівчини. Одні вважають, що пластичні операції пішли на користь Олені, інші - що їх було забагато і вартувало б зупинитися десь на півдорозі. Однак, переважна більшість дописувачів все ж визнали, що пластика повністю знищила індивідуальність дівчини, перетворивши її на "штамповку".

Нагадаємо, українська Кардашьян Омович показала Львову голу дупу

Як повідомляв портал Знай.ua, модель Альона Омович показала чергове відверте фото в соцмережі

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.