Перша леді України, дружина президента Володимира Зеленського Олена Зеленська розповіла про наступний крок після підписання Меморандуму про розвиток безбар'єрної архітектури. Відповідні Facebook Instagram з'явилися і в Facebook, і в Instagram Зеленській.

Вона нагадала, що менше місяця тому міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, мер міста Славутича Юрій Фомічов і голова Київської ОДА Василь Володін підписали вищезгаданий Меморандум. Метою документа було забезпечити кожній людині доступність в будь-яке громадське установи і транспорту, а також побудувати інфраструктуру, яка сприяла б руху і розвитку соціально активного життя.

За словами Зеленської, тепер за результатами Меморандуму ініціативна група перейшла до наступного кроку-розробки альбому безбар'єрних рішень. Очікується, що цей Альбом стане каталогом рішень, інструкцією для всіх, хто має намір створити безбар'єрний простір. У нього зберуть необхідні схеми, ілюстрації та креслення. Очікується, що кожен квартал буде виходити по одному розділу альбому, а повної готовності слід очікувати в січні 2022 року.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олена Зеленська відвоювала в Кабміні правильне харчування в школах: вже з 1 січня.

Як повідомляв " Знай.ua", чому Олену Зеленську не полюбили українці: "Чоловік прислухається"

Знай.ua писав, українці злякалися за Олену Зеленську: "Тема насильства не легка для мене"