Комік Юрій Ткач з Кварталу-95 більше своєї роботи любить тільки свою сім'ю-дружину Вікторію і свою дочку, маленьку Лізу. У своєму Instagram, на радість шанувальникам, він часто публікує фотографії з сімейного життя, змушуючи ледь не плакати від розчулення.

Новий знімок - з цієї ж серії. Комік показав, як засинає поруч з донькою Лізою. Їхні ліжка стоять поруч. У кадрі-щасливе умиротворене личко дитини, а Юрій Ткач у зеленій футболці лежить спиною до фотографа. Знімала, ймовірно, дружина Віка.

"Щастя засинати разом", — підписав фотографію Юрій Ткач.
"Така мила!", "Так солоденько спить!""принцеса!""Дуже схожа на вас!"- розсипалися в компліментах шанувальники.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

До речі, цілком ймовірно що це фото втомлених Лізи і Юрія Ткача було зроблено після того, як вони цілий день гуляли з сім'єю Сергія і Сніжани Бабкіних. Тато і дочка втомилися після вилазки на природу, і тепер відсипаються разом.

Як раніше вже повідомляв Знай.ua, сім'ї Юрія Ткача та Сергія Бабкіна дуже дружні і багато часу проводять разом. Нещодавно вони опублікували в Instagram спільні знімки.

Нагадавши, Юрій Ткач перетворився на Могилівську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал " Знай.ua " писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність