Українська фірма, яка займається туристичними послугами "Join UP!" потрапила в дуже неприємну ситуацію. Так, нещодавно на туроператора поскаржилися через неприйнятні умови відпочинку в Танзанії.
Також компанія обурила українців неймовірно високими цінами. Про це стало відомо завдяки повідомленню туроператора в мережі Facebook.

Турагенство "Join UP!", фото: joinup.ua
Турагенство "Join UP!", фото: joinup.ua

"Острів солодкої безтурботності. Це неофіційна назва Занзібару. А щоб цю безтурботність організувати - ми продумали все до дрібниць. Зокрема, подбали про трансфер до готелю. Груповий, індивідуальний, локальний або VIP - вибирати є з чого", - йдеться на сторінці туроператора в Facebook.

Але в коментарі до публікації киянка Олена Мілютіна залишила відгук, в якому розписала свої враження від поїздки до цієї африканської країни.

Коментар Олени Мілютіної, скріншот: Facebook
Коментар Олени Мілютіної, скріншот: Facebook

"Це точно, що безтурботності. Продаєте тури як в п'ятизіркові готелі. А тут і "три" насилу даси. Номери не відповідають заявленим. А під час дощу стеля почала протікати по всіх люстрах. Гід від туроператора не відповідав, зверталися для вирішення проблем і були проігноровані. Одним словом, повна Акуна Матата", - написала жінка.

У підсумку представники компанії пообіцяли розібратися в ситуації і попросили незадоволену клієнтку заповнити заявку в контроль якості на їхньому сайті.