Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, відправившись на відпочинок зі своїми головними чоловіками: синами Еміром-Рахманом і Селімом-Гіраєм, батьком Алімом Джамаладіновим, вибравши для канікул перед Новим роком спекотний Єгипет, курортне містечко Марса-ель-Алам.

Так, щаслива мама вирішила не тільки розслаблятися на пляжі з золотим пісочком, а й активно проводити час, відправившись на захоплюючу екскурсію на підводному батискафі. Красуня і її сім'я вдосталь насолодилися захоплюючим підводним світом Червоного моря, в тому числі вперше побачили морських черепах, морську корову і безліч строкатих рибок, плаваючих серед коралів, вперше побувавши ще й на підводному човні. До слова, морських корів (дюгонів) ще кілька століть тому моряки приймали за справжніх русалок, так і народився міф про людей з риб'ячими хвостами замість ніг, що живуть під водою.

"Порт Ghalib і подорож на підводному батискафі

Наша подорож добігає кінця.

"Вперше побачити все!» - і це я не тільки про Еміра, а й про дідусів, і навіть про себе.

Перший Єгипет, перший Марса-Алам, перші черепахи, перший дюгонь (морська корова). До речі, в Червоному морі їх залишилося всього 24! І це дуже сумно 🥺

Наш перший підводний човен!
Такий великий, а на ньому тільки ми вчотирьох, ще одні дідусь з бабусею і подружка Еміра Маша.

Нас захопив гарний порт Ghalib. Але зараз він абсолютно порожній, так сумно. У всьому порту тільки ми. Всі кафе і магазинчики пустують, плачуть. Так хочу, щоб швидше повернулося життя в цей маленький рай.

Ми побачили краси невимовної коралові рифи, унікального дюгоня,
черепах і багато риб 🐠 🐟 🐠
Емір в шоці 😂

Як же хочеться тебе забрати з собою, сонячний акваріум!"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще