В Україні 19-го грудня погода в більшості областей буде хмарною, вологою та з відлигою.

Останніми днями погода стоїть така, що важко вранці відриватися від подушки. Але якраз у суботу, 19 грудня це може “спрацювати” на краще і дати більше часу Миколаю на те, щоб встигнути покласти під ту саму подушку милий подарунок.

У цей день морозів і сильного снігу чекати не варто, хоча подекуди українцям дошкулятимуть мряка, дощ та мокрий сніг. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

"Атмосферні фронти зачіпатимуть хвостами північні, центральні, східні області, трохи південну частину України - місцями можливі мряка, дощ, мокрий сніг. А ось західні області втримаються від опадів і в неділю там навіть може з'явитися сонечко", - розповіла синоптик.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

За прогнозами Діденко, по всій країні у суботу, 19 грудня можливі періодичні тумани. Невеликий вітер буде переважно західного напрямку.

Температура повітря протягом дня суттєво не зміниться, у порівнянні з попередньою добою - стовпчики термометрів коливатимуться близько нуля, на Півдні та Заході +3+7 градусів.

Такі ж прогнози щодо дня Святого Миколая надав і Український гідрометцентр.

На півночі України температура повітря становитиме від -1 до +1 градуса вдень і від -1 до +1 вночі. Опади очікуються в Чернігівській та Сумській областях. На сході України температура повітря коливатиметься від -1 до +1 вдень, а вночі – від -2 до -4 градусів морозу.

Мокрий сніг із дощем очікується в Харківській області.

У центральних областях температура від 0 до +2 градусів тепла вдень і від -1 до +1 градуса вночі. Разом з тим опади очікуються в Полтавській області.

На півдні України опадів не очікується. Температура повітря коливатиметься від +1 до +3 градусів вище нуля вдень і від -1 до +2 градусів вночі.

На Заході температура буде від +3 до +5 градусів тепла вдень і від -1 до +2 градусів вночі.

Погода у Києві 19 грудня

Щодо столиці, то прогнози дещо різняться.

Так, за словами Наталки Діденко в Києві 19 грудня можливий мокрий сніг. Натомість Український гідрометцентр опадів у столиці в цей день не прогнозує.

А от щодо до температурного режиму синоптики мають одинаковий прогноз. Температура повітря коливатиметься від 0 до +2 як вдень, так і вночі.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.