Одіозна блогерка Ірина Морозюк, відома як колишня дружина екскапітана київського "Динамо" Миколи Морозюка, наважилася наростити свою активність в соцмережах новим відвертим відео.

Відповідний допис був розміщений на сторінці Морозюк у соціальній мережі "Інстаграм".

"У телеграмі вам було мало мене, тому ловіть .. поки мені не набридло", — написала жінка в описі до публікації.

На відео можна побачити, як Ірина у біло-червоному халатику підходить ближче до камери. Коли ж вона привідкриває поли "верхнього" одягу, то стає видно, що вона одягнена у чорне мереживне боді.

Жінка танцює під музику і поступово знімає халат повністю. В зоні декольте легко розгледіти татуювання у вигляді відбитку поцілунку нафарбованими губами, а також "ключик", який розмістився між грудей. Через прозору тканину також проглядається пірсинг на пупку.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хоча приязна авдиторія жінки залишила їй купу компліментів, дехто не втратив шансу покепкувати з колишньої дружини футболіста.

"Не можеш себе реалізувати, а роки минають))", — йде мова в одному з коментарів під постом, на який відреагувала сама Морозюк. Правда, вона лише написала "ага", супроводивши його емодзі зі сміхом крізь сльози.

Нагадаємо, Ірина Морозюк розповіла, як знайти гідного чоловіка – "Не розсувайте свою рогатку".

Також повідомлялося, що колишня ексдинамівця Морозюка виставила на показ білизну і розповіла про деталі розлучення.

Також Знай.ua писав, що Колишня ексдинамівця Морозюка нарвалася на проблеми з МАУ: "Зараз буде буде багато матюків"