У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Так, "Холостячка" в білосніжному вбранні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від Еллерта.

Ксенія Мішина на своїй сторінці в Instagram після фіналу подякувала всю команду за створення найкрасивішого проекту на каналі СТБ.

"Дякую! Дякую! Дякую! Сьогодні мені хочеться прокричати ці слова так голосно, щоб вони луною відгукнулися в серці кожного, хто доклав свої зусилля до того, щоб проект Холостячка був таким яким ви його побачили.

Хтось скаже шоу, постановка, сценарій. Я скажу - так! Але не той сценарій, про який ви зараз подумали. Вибір я робила серцем. Красива імпровізація неможлива без продуманого і підготовленого контексту. Над тим, щоб ціле життя під назвою Холостячка відбулося, працювала величезна команда. Команда професіоналів, команда людей з палаючими очима, які люблять телебачення всім серцем і горять бажанням робити найкрутіші проекти!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

І рейтинги це показали... Ви голосували своєю увагою щоп'ятниці. Кожен ефір вибираючи СТБ ви ніби дякували всіх тих хто залишався за кадром!

А їх так багато: продюсери, менеджмент, гримери, стилісти, освітлювачі, сценаристи, монтажери, колористи! Загалом всі департаменти! І кожен хто мав хоч найменше відношення. Всі ці люди, днями і ночами (і це не красиві слова, іноді знімальні зміни досягали 36 годин!) жили цим проектом. Саме тому він і сам сповнений життя. Незважаючи на те, що це шоу, перш за все це реаліті і я щиро дякую всіх цих неймовірних людей, які зробили цю казку бувальщиною! Я люблю вас і щаслива бути частиною однієї з найкращих телевізійних команд країни!" - написала Ксенія.

Еллер також залишив на своїй сторінці зворушливу фотографію, на якій цілує Мішину.

Нагадаємо, Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що Фіналіст затягнув "Холостячку" в джакузі: "За першу оголену хвилину з тобою".