Анастасія Приходько висловила своє ставлення до Моргенштерна.

Скандальний російський репер Алішер Валєєв, відомий, як Моргенштерн, збирається приїхати в Україну. У нього заплановано три концерти на червень 2021 року - в Києві, Харкові та Запоріжжі. Квитки на майбутні виступи Моргенштерна вже почали продавати на сайті kontramarka.ua.

Це не перший приїзд скандального репера в Україну за час війни з Росією. Минулого року Моргенштерн дав концерт в Одесі, який обернувся скандалом.

Своє ставлення до Моргенштерна висловила українська співачка Анастасія Приходько. Вона нагадала українцям, як під час виступу репера в Одесі він назвав день жалоби за загиблими під час пожежі в місцевому коледжі "***аною показухою".

Приходько також вказала на те, що його вітання в Instagram починається зі слів "привіт виродки".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Так що всіх своїх "виродків" він чекає в Києві на одній з найбільших майданчиків! Він же новий Х'ю Хефнер, так само Жінка року за версією "Moda Topical" в Росії, що сильно обурило ведучого "самого інтелектуального" реаліті "Дом 2". Він же в Одесі сказав "Траур це ***ана показуха", а так само засмучується, чому не можна бити жінок, а чоловіків можна ... Алішер Моргенштерн! У Києві, Запоріжжі та Харкові! Зустрічайте!", - написла Приходько в Facebook.

Нагадаємо, Лоліта змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна діва під хор та струнні переспівала непристойний хіт

Як повідомляв портал Знай.ua, Моргенштерна звинуватили в плагіаті

Також Знай.ua писав, Пугачова розсмішила реакцією на репера Моргенштерна