У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

Актриса зробила вибір, зізналася в коханні і прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Еллерта. І тепер, коли фінал показали всім українцям, учасники почали розкривати таємниці, що відбувалося, коли камери їх не знімали.

Еллерт розкрив подробиці закулісся і розповів в Stories, на кому репетирував всі зізнання для Холостячки.

"Нарешті можна відкрити таємницю. Всі вірші, пісні, зізнання Еллерт репетирував на Ксенії, щоб дізнатися реакцію Ксенії", - сказано в повідомленні.

Олександр Еллерт, фото: Instagram
Олександр Еллерт, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Другою Ксенією, яка допомагала в репетиціях виявилася фотограф Ксенія Твердохліб.

Раніше відразу на ранок після фіналу Олександр Еллерт звернувся до глядачів "Холостячки" в Insta Stories. Він у стилі "Квартал 95" подякував за підтримку, не обійшлося і без мату.

"це була крайня безсонна ніч, завдяки проекту "Холостячка". Спасибі велике всім за підтримку і коментарі і спасибі велике цим, б**дь, знавцям життя, які всі знають. Продовжуйте далі ці привабливі веселі коментарі", - сказав Еллерт.

Нагадаємо, Холостячка " Мішина нарвалася на хвилю ненависті після фіналу.

Як повідомляв Знай.uа, шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта.

Також Знай.uа писав, що Еллерт після перемоги на" Холостячці " з матом звернувся до українців.