71-річний співак і колишній ректор Київського національного університету культури Михайло Поплавський продовжує зніматися в досить скандальних роликах з молоденькими дівчатами.

До цього він вже з'являвся у відео із зіркою серіалу "Школа" Анною Трінчер, яка раніше ділилася інформацією про розставання з Богданом Осадчуком. Дівчина запитувала у виконавця, чи знає він, як вона назве свого майбутнього сина, і згодом повідомила, що Михайлом, на честь Поплавського, — на честь його дитини, за її словами.

А зараз він постав вже з іншою дівчиною, яка протягом усього ролика підходить до артиста і застосовує на ньому свої навички пікапа. "Ви як біляш з вокзалу", — сказала вона Поплавському спочатку, і на питання чому вона відповіла — такий же небезпечний і гарячий. Потім вона знову підійшла до нього з фразою: "Ви як другий носок. Я так давно Вас шукала". І згодом закінчила твердженням, що Михайло, як Google (пошукова система) - у ньому є все, що вона шукала.

"У тебе батьки випадково не пекарі?...А звідки у них така булочка?", "Дівчинка, а твоїй мамі часом зять не треба?", "Мені здається, що вашим студентам дуже весело і комфортно з вами, вони біля вас , як біля одного. Це класно!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, 71-річний Поплавський здивував прихованими "відносинами" з молоденькою зіркою "Школи": "Назву сина на честь батька"

Як повідомляв "Знай.ua", Зібров пригрів на плечі зірку" школи " Трінчер в прозорій сукні: "Моя улюблена"

Знай.ua писав, Поплавський взявся за "гаряче" спеціально для жінок і Зіброва прихопив: "Приємного перегляду..."