Овен

Цей тиждень для Овнів буде знаменна в плані великих придбань, значущих ділових союзів, і інших монументальних подій в житті. Саме час для прийняття важливих рішень. В середині тижня можливий невеликий занепад сил - це пов'язано з незвичними для вас обсягами відповідальності, до яких, втім, ви швидко адаптуєтеся. Кінець тижня присвятіть рідним і близьким — вони давно чекають вашої уваги.

Телець

Період з 21 по 27 грудня тісно пов'язаний з амурними справами. У багатьох представників знака намітиться новий роман, ті ж, хто вже перебувають в любовному зв'язку, можуть або розлучитися, або перейти на новий рівень відносин. Також зірки кажуть, що на цьому тижні вам буде потрібно вміння говорити "Ні", і якщо ви все ще цього не вмієте — розвивайте корисний скілл. Також це успішний тиждень для самоосвіти і освоєння нових навичок.

Близнюки

Тиждень з 21 по 27 Грудня принесе багато питань, вирішувати які доведеться "тут і зараз". Зірки обіцяють деякий поспіх, ви будете прагнути все встигнути і у вас вийде. Але подібний ритм призведе до перевтоми, тому будьте готові ближче до кінця тижня виділити день для повної релаксації і відновлення ресурсу. Астрологи кажуть, що це відмінний тиждень для побутових турбот, планування сім'ї. А ось на роботі, незважаючи на всі старання, ви хапати зірок з неба не будете.

Рак

На цьому тижні зірки кажуть не приймати важливих рішень, не робити ніяких вирішальних дій, утриматися від великих покупок і ризиків для здоров'я. Проведіть по можливості цей тиждень вдома, займаючись тихими і безпечними справами, зробіть затишок у своєму гніздечку. Немає нічого поганого в тому, щоб весь день, а то і парочку, провалятися в ліжку з коханою людиною, займаючись один одним, дивлячись серіали і кушая шкідливості. Допомогти привести в порядок думки і гармонізувати загальний енергетичний фон допоможуть водні процедури.

Лев

На початку тижня вам доведеться розбиратися зі старими боргами, не виключені непередбачені витрати. У середу або четвер вірогідні нові грошові надходження. В кінці тижня ви зможете вирішити фінансові проблем глобального характеру, правда, можливо, поки тільки теоретично. Незважаючи на це, все ще корисно займатися благодійністю, підтримувати незаможних, подавати милостиню — гроші, витрачені на добрі справи від усього серця від вас не тільки не убудуть, а й повернуться сторицею.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діва

Дівам варто сконцентрувати всю увагу власному здоров'ю. Спробуйте нарешті почати правильно харчуватися і приділяти сну достатню кількість часу. Якщо ж цього не робити, то є всі шанси, що через постійні стреси ви зляжете ще до Нового року. Вечори зірки рекомендують проводити в компанії тих людей, які допомагають ставати краще версії себе вчорашнього!

Терези

Можливо, ви будете висловлювати в присутності публіки свої ідеї, або отримаєте можливість Поділіться своїми знаннями і навичками. Обставини напевно сприятимуть вашому спілкуванню з начальством, клієнтами і з кимось із старших родичів. Їх вплив на вас дуже велике в цей період.

Можливо, ви отримаєте важливі новини або інформацію, щодо кар'єри та інших ваших цілей. Сприятливий час для роботи з документами або складання звітів, відповідні дні для спілкування з начальством або походу в громадські організації.

Скорпіон

Для вас цей тиждень означає початок великих змін в кар'єрі. Обставини можуть скластися так, що ви будете проходити випробування на міцність, робити вибір, піддаватися спокусам в самих різних їх проявах. З'являється схильність витрачати великі суми грошей на абсолютно непотрібні речі.

Головні питання тижня можуть стосуватися вашої індивідуальність, визначення своєї ролі в суспільстві, бажання не бути як усі. Швидше за все, вам доведеться пояснювати сенс своїх дій або ж ви піддаєтеся критиці за непопулярну точку зору.

Стрілець

Активізуються теми, пов'язані з роботою, кар'єрним зростанням, можливо, доведеться звертатися в офіційні інстанції, отримувати дозволи та необхідні документи. Для вас цей тиждень виявиться початком великих змін і трансформацій в особистих і ділових взаєминах.

Можливо, доведеться приймати серйозне рішення, стосовно подальшого розвитку цих взаємин. Настане якесь закінчення старого циклу і початок нового. У відносинах з друзями та однодумцями відбуваються зміни.

Козоріг

Якщо вирішите змінити імідж, наповнити життя враженнями, то протягом тижня більше подорожуйте. Наближається час придбання предметів для театральних постановок: реквізиту, костюмів або матеріалів для їх виготовлення, гриму. Кращим днем для покупок подібного роду буде середа. Багато ініціатив Козерога легко і швидко отримають розвиток. Це підходящий момент, щоб подумати про довгострокові плани. У вихідні зможете добре відпочити в сім'ї.

Водолій

У вівторок у Водолія може проявитися азарт, і ви із задоволенням займетеся спортом – тим більше що енергетика дня обіцяє атмосферу для фізичних вправ. Сприятливо на цьому тижні провести час з дітьми, поміркувати або сходити в музей, на виставку сучасного мистецтва. Вас може відвідати натхнення, виникнуть нові творчі ідеї. Але уникайте бути надмірно імпульсивними і почекайте, поки ідея оформиться у вашій голові повністю.

Риби

Для вас настає сімейний тиждень. Чим більше часу ви проведете з близькими людьми, тим краще. Не міняйте їх в цей період на сумнівні посиденьки з приятелями або трудоголізм — адже все це тимчасово. Краще їдьте всі разом на природу або в парк розваг, або виберіть фільм для спільного перегляду. У другій половині тижня пильної уваги потребують здоров'я-корисно зробити плановий візит до лікаря. Намагайтеся уникати непродуманих витрат і в цілому будьте акуратніше з особистим бюджетом.