Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook розповіли про історію сержанта однієї з механізованих бригад Олександра з позивним"добрий".
Публікація починається з заголовка" вогонь війни загартовує душі "і твердження чоловіка про те, що ця кличка була обрана ним не випадково, адже він як і всі України був надзвичайно доброю людиною до моменту, поки окупанти не зазіхнули на"найцінніше".
"У 2015-му змінив шахту на танковий підрозділ. На жаль, не всі колишні колеги-шахтарі виявилися патріотами. Двоє колись хороших друзів пішли воювати на боці окупанта ... спочатку думав: "Ну який з мене танкіст?"Але всьому навчився, втягнувся. Думаю, добре опанував військову справу ... у 2015-2016 — х роках був досить жаркий період, тому наш підрозділ нерідко виїжджав на підтримку піхоті", - розповів Олександр.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Згодом після демобілізації сержант "Добрий" вирішив підписати контракт, змінивши лише танкову гармату на автомат. Він повідомляє, що його товариш переконав разом піти контракт підписувати. І через це вони тепер служать в сусідніх ротах. "Чесно кажучи, в танку відчував себе трохи безпечніше, проте побратими швидко переконали, що в умілих руках і автомат перетворюється на грізну зброю", — підсумував український захисник.

Нагадаємо, відомий десантник "Ведмідь" згадав, як Україна втратила Крим: "Всі сумніви відійшли моментально"

Як повідомляв "Знай.ua", Миколайчик прийшов навіть у район проведення ООС на Донбас: "Кожен чекає свят"

Знай.ua писав, тракторист-трудяга потрапив під кулі ворога в Авдіївці, ЗСУ кинулися на допомогу

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще