Сезон шоу "Супер Топ-модель по-українськи" на Новому каналі добігає кінця. Фіналістками стали троє учасниць проекту-Саша Литвин, Даша Майстренко і Таня Брик.

Офіційний акаунт проекту опублікував три фото фіналісток з головної появи, і запропонував вибрати, хто з моделей вразив глядача найбільше.

Всі три дівчини з'явилися в однакових сукнях з щільної блакитної тканини з глибокими декольте, і, скинувши їх, показали оголені тіла, покриті спеціальною бронзовою фарбою, що зробило їх схожими на скульптури.

“Як тобі поява фіналісток? Хто вразив найбільше? Саша - 🤍 Даша - 🧡 Таня - 🖤 " - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Якщо судити з коментарів, то абсолютну більшість глядацьких сердець завоювала красуня Таня Брик. Саме її українці бачать переможницею сезону. Кількість чорних сердечок в коментарях говорить сама за себе.

Нагадаємо, раніше ми писали, що учасниці "Супер топ-моделі по українськи" заворожили фінальними образами: очей не відірвати.

У дев'ятому випуску проекту "Супер топ-модель по-українськи" стало відомо, що у фінал суперсезону потрапили відразу три дівчини – Даша Майстренко, Таня Брик і Саша Литвин.

Експерти модельного реаліті були дуже вражені роботою моделей, саме тому у фінал пройшли відразу три учасниці. Через недостатню мотивацію до перемоги не змогли дійти Іра Мойсак і Аріна Любітєлєва.

Напередодні фіналу, який відбудеться в понеділок, 21 грудня, на офіційній сторінці "СТМПУ" в соцмережі Instagram показали зачаровують знімки фіналісток. Так, в кадрі дівчата позують під час зйомок останнього епізоду проекту.

Нагадавши, раніше Алла Костромічова з'явилася з трьома фіналістками "Супер топ-модель по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.иа, учасниці модельного реаліті СТМПУ знову зійшлися разом.

Також портал Знай.иа писав, що Даша Майстренко з ВТМПУ презентувала першу колекцію власного бренду.