У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Актриса в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95" і зізналася йому в коханні.

Ведучий "Холостячки" і "Холостяка" Григорій Решетник анонсував на своїй сторінці в соцмережі Instagram пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", яке глядачі зможуть подивитися на каналі СТБ у п'ятницю, 25 грудня, о 19:00.

Так, вже скоро шанувальники проекту дізнаються, як склалася доля підприємця Олексія Тригубенка та інших учасників "Холостячки". Крім того, стане відомо – чи залишилися разом Ксенія Мішина та Олександр Еллерт.

"4 дні залишилося до головного пост-шоу країни "Холостячка. Життя після проекту"! Це буде щось феєричне 🔥 Зізнавайтесь, Ви чекаєте???" - написав телеведучий.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Тепер, знаючи її вибір, не хочеться навіть фінал дивитися. Здається Ксенія ще не готова до серйозних стосунків", "Чекаю, дуже цікаво що ж було далі. Хоч я і вболівала за Льошу, але сподіваюся, що Ксенія щаслива з Сашею тому що пішла за покликом серця", - зазначили коментатори.

скріншот

Нагадавши, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Ксенією Мішиною: "Зустрічалися неодноразово".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта: "Льоху шкода".