Відомий український журналіст і телеведучий Костянтин Грубич розповів про напад кількох ромських підлітків на його дружину Світлану з метою пограбування. Пост про це з'явився на сторінці телеведучого в Facebook.

За словами Грубича, інцидент стався біля поштамту на Лівобережній. Зграйка підлітків намагалася влізти в наплічний рюкзак. На щастя, Світлана вчасно помітила спробу пограбування. Коли підлітки побачили, що їх "засікли", вони блискавично "розчинилися в темряві.

Тактика наступна: по двоє з обох боків, двоє позаду, а сьомий у цьому "колі" грабує. Роблять вигляд, що вони не разом. Ми їм встигли зробити повагу: пройдисвіти збиралися до купки і повернули ватагою назад, вочевидь, щоб потрошити інших роззяв", - написав телеведучий.

Костянтин також розповів, що, повертаючись через півгодини на тому ж місці вони знову побачили вже знайому банду.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Роми як сарана кружляли навколо пішоходів", - згадує Грубич.

Він закликав усіх до обережності та уважності, адже таке може статися з кожним. Телеведучий нагадав, що раніше подібні випадки роками відбувалися на залізничному вокзалі.

Нагадаємо, раніше У Франківську "голу" пенсіонерку змусили одягнутися в тролейбусі: "у Китаї до стінки б поставили"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"

Також "Знай.uа" писав, що У Тернополі малолітки обплювали ліфт заради розваги: "Весело ж!"