Український журналіст Роман Цимбалюк, який здобув широку популярність після того, як став "єдиним" українським представником медіа в Росії, під час збройного конфлікту на Донбасі, показав цікаве відео.

Так, кореспондент видання "Unian" заявив, що в Москві "вже почалося", прості перехожі вигукують - "Слава Україні!". Відомо, що момент потрапив на відео, коли Роман брав інтерв'ю у шеф-редактора видання The Insider Романа Доброхотова - безпосереднього учасника розслідування у справі стосвоно отруєння Олексія Навального.

Роман Цимбалюк, скріншот: YouTube
Роман Цимбалюк, скріншот: YouTube

Про це стало відомо завдяки новій публікації Романа Цимбалюка в мережі Facebook.

"Найвеселіший момент з інтерв'ю з Романом Доброхотовим, шеф-редактором The Insider. Так, почалося! У Москві вже скандують "Слава Україні". Роман учасник розслідування з пошуку отруйників Навального. "Всім лежати і боятися: працює/труять ФСБ". Інтерв'ю за посиланням: https://youtu.be/eTOnUPzwLqk", - пише Роман Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що йому вдалося зв'язатися телефоном зі згаданою в розслідуванні CNN, The Insider і Bellingcat особою, яка, за версією авторів розслідування, могла брати участь в його отруєнні.

Так, 14 грудня, видання The Insider, Bellingcat та CNN за підсумками спільного розслідування опублікували матеріал, в якому стверджувалося, що до отруєння Навального причетні співробітники ФСБ. Автори повідомляли, що ґрунтувалися на даних білінгу мобільних телефонів.

Імена та номери, стверджували журналісти, їм вдалося отримати завдяки базам паспортних даних громадян і стільникових операторів, що продаються на чорному ринку. Всього видання назвали вісім ймовірних учасників замаху.

Раніше повідомляли, Путін після отруєння Навального несподівано відростив собі дещо.

Як повідомляв Знай.иа, Зеленський напророкував близьку зустріч з Путіним через Донбас.

Знай.иа писав, Путін з "кухарем" вкрали чужу квартиру - червона краватка і Сталін в рамці.