На офіційній сторінці МВС України в Facebook з'явилася надзвичайно мила публікація. Відомство показало свого "кращого співробітника" - з вухами, лапами і хвостом.

Вугільно-чорний лабрадор, дівчинка на прізвисько Чінзана визнана кращим шукачем зброї і вибухівки. У МВС розповіли, що з початку 2020 року Чінзана та її чотирилапі "колеги" допомогли правоохоронцям розкрити понад 350 злочинів.

Чінзані чотири роки. Всі ці роки вона вірно служить Кінологічному центру поліції Львівської області, потрапивши туди ще маленьким цуценям.

Коли важкий робочий день закінчено, Чінзана обов'язково отримує свої смаколикии і порцію ласки. А вже заради останнього собачка готова служити вірою і правдою все життя. Безумовно, цей хвостатий поліцейський заслуговує на те, щоб ви про нього дізналися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Харківщині чотирилапий " помічник "пронюхав у хурмі хитру"Начинку".

Нагадаємо, що у МВС жорстко відповіли на фейк ФСБ про "втікачів українців".

Як повідомляв портал Знай.ua, у селі Костилівка Рахівського району (Закарпатська область), поліцейський патруль зупинив КАМАЗ з повним дерева причепом.

Також Знай.uа писав, що на прикордонників скоїли зухвалий напад під час патрулювання.