Фіналіст українського реаліті-шоу "Холостячка", підприємець Олексій Тригубенко так і не зміг завоювати серце головної героїні проекту Ксенії Мішиної. На фіналі 31-річна акторка погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Однак Льоша не впадає у відчай і отримує підтримку тисяч глядачів, які хочуть його зробити наступним "Холостяком". Нещодавно чоловік розповів у своїх Insta Stories, що дав інтерв'ю про себе та участь у "Холостячці". Тригубенко їхав за кермом свого автомобіля під час запису ролика. Після інтерв'ю фіналіст зізнався, що воно вийшло сильним, але у нього залишилося почуття недомовленості.

"Відзняли інтерв'ю. Думаю вийде дуже круто. Щас ось їду, в голові прокручую, згадую про що ми говорили. Мені здається, що треба було щось по-іншому пояснити. Щось не досказав... Головне, що вже закінчилося все. Як буде, так буде. Я все одно думаю, що це буде дуже круте, відкрите, сильне інтерв'ю. Тим більше, що порушувалися такі теми, яких я навіть не очікував. Інтерв'ю з'явиться в суботу", - сказав Льоша.

Олексій Тригубенко на інтерв'ю, скріншот Insta Stories

Олексій Тригубенко на інтерв'ю, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олексій Тригубенко, скріншот Insta Stories

Олексій Тригубенко, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу:"Ксенія не готова до відносин".