Дизель Студіо обрадували своїх шанувальників довгоочікуваною новиною. Улюблений скетчком українців "На трьох" отримає своє продовження! Більш того, воно вже знято і очікує, поки ми з вами зберемося перед екранами телевізорів і моніторами ноутбуків. Повідомлення про це з'явилося на офіційній сторінці "Дизель Студіо” в Instagram.

Вже в п'ятницю 25 грудня на на youtube-каналі "Фільми і серіали Дизель Студіо" можна буде подивитися нові серії вже дев'ятого сезону "На трьох".

"Вас чекають великі і маленькі сюрпризи, знайомі і дуже знайомі ситуації, улюблені і найулюбленіші гумористи в різноманітних образах", — пообіцяли гумористи своїм шанувальникам. Перші серії вийдуть вже о 22: 50 у зазначену дату.

Артисти закликали фанатів не пропустити свіжу порцію гумору і приєднатися до перегляду, а також опублікували тизер нового сезону.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Єгор Крутоголов розкрив секрет сімейного щастя.
Керівник "Дизель студії" Єгор Крутоголов щасливий у шлюбі вже 14 років. Пара виховує двох синів-Максима і Лева.
Крутоголов вважає, що найголовніше для сімейного щастя – вміти в будь-якому питанні знаходити компроміси.

Як повідомляв портал Знай.uа, актори "Дизель Шоу" занурили глядачів в атмосферу новорічного свята.

Також Знай.uа писав, Яна Глущенко похвалилася своїми " малюками"