Супрун пояснила чи варто боятися нового штаму коронавірусу і чим він небезпечний

Колишня в. о голови Міністерства охорони Здоров'я України Уляна Супрун опублікувала роз'яснювальний пост, що стосується нового штаму коронавірусу SARS-CoV-2. Публікація Супрун стала реакцією на панічний настрій громадськості щодо нової мутації вірусу.

Фото svidomi-newsplatform.medium.com
Фото svidomi-newsplatform.medium.com

Переможець "Холостячки" Еллерт запалив з відомою співачкою в Харкові: "Бусінка качає"

Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" Олександр Еллерт нещодавно поділився у своїх Insta Stories крутим відео, на якому раптово з'явилася українська реперка Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Холостячка, фото з Instagram
Холостячка, фото з Instagram

Перші працюючі українці та ФОП отримали обіцяні 8 тисяч через "Дію"

В рамках першої черги виплат для фізичних осіб-підприємців 278 тисяч українців отримали одноразову матеріальну допомогу в розмірі 8 тисяч гривень на загальну суму 2,23 мільйони гривень.

робота в офісі, фото Pxhere
робота в офісі, фото Pxhere

За випускниками встановлять "стеження": дізнаються все про працевлаштування кожного

Міністерство освіти має намір впровадити електронну систему моніторингу працевлаштування випускників вищих навчальних закладів. Про це під час засідання колегії МОН повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет, розповідаючи про плани відомства на наступний рік.

Студенти, скріншот: YouTube
Студенти, скріншот: YouTube

Папа Римський знову "лайкнув" напівголу красуню - ще одна модель заявила про "освячення"

Як з'ясувалось, Папа Римський "лайкнув" не одну напівголу красуню - ще одна модель заявила про "освячення" понтифіком. Офіційний акаунт понтифіка в Instagram "засвітився" під фото моделі plus-size Марго Фокс.

Папа Римський, фото з вільних джерел
Папа Римський, фото з вільних джерел

Пенсіонер зарізав вагітну сусідку через відчинене вікно і наклав на себе руки

У Росії на Кубані, в Апшеронському районі 70-річний пенсіонер вбив 26-річну вагітну дівчину, а потім наклав на себе руки. Трагедія сталася вранці 22 грудня, повідомляють місцеві ЗМІ. Причина для вбивства не вкладається в голові — чоловік зважився на страшне через... відчинене вікно.

ілюстративне фото itoday.ru
ілюстративне фото itoday.ru