Футболіст Денис Попов, який виступає за київське "Динамо", відповів на відеозвернення своєї колишньої дівчини Анастасії Гладун, яка тепер почала зустрічатися з гравцем "Десни" Юхимом Коноплею, який переїхав до Чернігова на правах оренди від донецького "Шахтаря".

Про це пише спеціалізований футбольний інстаграм-акаунт "Брутальний футбол".

Після того, як у мережі почали ходити чутки про нові стосунки колишньої дівчини Попова, цю тему почали обговорювати у ЗМІ та фанатських колах. Люди жартували про футбольні "трансфери", а також обливали дівчину звинуваченнями.

Денис Попов, скріншот: YouTube
Денис Попов, скріншот: YouTube

Через це Гладун вирішила випустити відео, у якому вона розповідає більше про свої романи з футболістами. Вірніше, дівчина заявляє, що не збирається коментувати нічого, окрім того факту, що їх стосунки з Поповим завершилися ще у квітні. Також вона пояснила, що гравець "Динамо" заблокував її у соцмережах, тому безпосередньо з ним вона поспілкуватися не може.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Попов свою відповідь дав якраз у коментарі для "Брутального футболу".

"Занадто багато честі відповідати тобі. Свисток здуй трохи, я не можу розібрати, що говориш. Ти не на моєму місці і навіть поруч не стоїш, тому мовчи, твої коментарі нікому не потрібні. Розслабся", — грубо висловився спортсмен.

Раніше повідомляли, колишня динамівця Морозюка в мереживній білизні нарвалася на грубість.

Знай.uа писав, дніпрянин пробіг 60-метрівку догори дригом і потрапив до Книги рекордів - тренувався місяцями.