Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Знаменитість виставила яскравий кадр з молодшою дочкою Сарою, якій 14 грудня виповнилося 11 років. Так, артистка разом з сім'єю вирушила на довгоочікувані канікули, втікши від холодної зими в сонячний Дубай, ОАЕ. Юна красуня, яка схожа на зіркову маму, немов дві краплі води, приміряла міні-топ блакитного кольору, прогулюючись серед пальм і насолоджуючись апетитним морозивом у формі троянди. Віра навіть пожартувала, що в кадрі у неї цілих дві квіточки.

Варто відзначити, що старша донька Брежнєвої, 19-річна Соня Кіперман проживає в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, щоб вивчати гуманітарні науки і мистецтво.

"Ура! Канікули!!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Передаємо вам теплий Привіт ☺️

в кадрі 2 квіточки очима мами 🌹) @sarahvv12s"

Фолловери не пройшли повз: "яка ж вона красива! Прям видно вже, що чим далі тим буде вау!!!!❤ ️ ❤ ️ ", "Я спочатку подумала , що це Віра, в дитинстві😍", " я думаю, що це копія віри в дитинстві. Рот, зуби, вуха мамині! Через кілька років буде красуня, як мама🙂 👌 🏻".