Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook нагадує українцям про те, що незважаючи на погодні умови, у свята та будні, наші воїни Об'єднаних сил продовжують працювати над собою та вдосконалювати навички володіння зброєю.
До публікації прикріплено відео, на якому зафіксовано виконання вправ зі стрільби зі стрілецької зброї. Там зображені військовослужбовці одного з підрозділів оперативно-тактичного угруповання "Восток".
"Такі заняття в районі проведення ООС відбуваються постійно, адже дають воїнам можливість відпрацювати навички до автоматизму і впевнено діяти в будь-якій ситуації", - йдеться в повідомленні.

У ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил повідомлялося, що в районі відповідальності цього угруповання на приазов'ї російсько-окупаційні війська відкривали неприцільний вогонь з автоматичних підствольних і станкових гранатометів, а також зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів. "Постріли російсько-окупаційних військ не несли загрози життю і здоров'ю наших захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Серед українських військовослужбовців бойових втрат і поранень немає", — йдеться у звіті ООС.

Нагадаємо, Українки У ЗСУ показали свою майстерність, побачене вражає: "Hятувати людські життя і служити Батьківщині

Як повідомляв "Знай.ua", серце офіцера-ветерана АТО не витримало напруги, пішов з життя на службі: "Патріот і людина-скеля"

Знай.ua писав, хоробрим українським воїнам вручили відзнаки командування ООС: "Ви гордість нашої країни"

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще