Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явився розкішний знімок, де Кароліна нібито робила селфі в дзеркалі, примірявши стильне вбрання. Так, артистка одягла в'язаний кардган-оверсайз з дерев'яними гудзиками, грайливо спустивши одне плече, демонструючи лямку від бюстгальтера. Жіночний образ зірка доповнила масивними сережками і акуратною срібною каблучкою з дорогоцінним каменем.

Варто відзначити, що хоч в це і важко повірити, але на фото спочатку була зображена зовсім не Ані Лорак. Численні шанувальники співачки частенько створюють за допомогою фотошопу справжні правдоподібні шедеври, підставляючи обличчя кумира на місце різних Insta-блогерів, заплутуючи таким чином найнаївніших фанатів.

"– 𝐛𝐚𝐛𝐲 𝐊𝐚𝐫𝐨.😇

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

(Малятко Кароліна)"

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "я подумала, що це реальне фото😍 Ти — великий талант.🙌 ", "Красиво😍 😍❤️", "дуже класна!🌹 ", "яка красива Кароліна Мирославівна 😍", " Шикарно ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ваааау!😻".