Українська телеведуча і блогер, яка прославилася в якості Ревізора краси Олена Філонова зараз знаходиться на відпочинку і дізналася від брата про смерть свого батька. Сумною новиною вона поділилася у відео в Instagram.

" я тільки що дізналася. Що мій тато помер. Я не знаю, що сказати. Мене трясе і я в шоці. Його знайшли сьогодні вночі, як я зрозуміла, в машині мертвим", - написала Олена.

Філонова розповіла, що їй зараз дуже складно, вона в шоці. На відео вона розплакалася і повідомила, що зараз зовсім одна, тому їй так важлива підтримка шанувальників. Вона дізналася про смерть близького чоловіка від двоюрідного брата і каже, що для неї це важка втрата, хоча на не бачилася з ним років 30.

Олена попросила утриматися від хейта і критики хоча б цього разу. Але не всі змогли це зробити і серед коментарів співчуття з'являлися повідомлення, де люди не вірили словам дівчини.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

" Ні одному слову не вірю)", - написали деякі.

Велика частина відданої аудиторії блогерки підтримала її в цей непростий час і висловили їй слова підтримки і висловили співчуття.

" обіймаю Вас❤️", " Боже бідна, тримайся!", "Співчуваю", "Тримайся", " Співчуваю!!!! Терпіння вам і сили пережити це все!", "Оленка тримайтеся!!! Ми З Вами! ❤️Ви не самотня!Прийміть співчуття!", "Оленка, співчуваю. Сил Вам"," прийми мої щирі співчуття"," прийміть будь ласка мої щирі співчуття", " Оленка, співчуваю. Сил Вам", " Оленка, прийміть щирі співчуття 😔 😔 😔 🙏 🙏 🙏 дуже шкода.....Ми з вами", " Тримайтеся, мила. Це напевно дуже складно", "співчуваю", - писали коментатори.

Нагадаємо, конкурентка Фреймут Філонова стягнула обличчя і вивалила натуральні груди.

Як повідомляв Знай.uа, чарівний Ревізор Філонова "кайфонула" в солоній водичці, релаксу немає меж.

Також Знай.uа писав, що українська "ведуча-Стриптизерка" шукає свого Алладіна: зарилася в Піски і чекає.