Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, вирішила зайнятись благодійністю.

Каменських стала амбасадором фонду "Таблеточки", який займається допомогою онкохворим дітям. Про це співачка повідомила свою п'ятимільйонну аудиторію в Instagram у переддень Миколая.

"Я щиро поділяю мета команди" Пігулки "в допомоги дітям з онкологічними захворюваннями, тому з радістю прийняла пропозицію стати одним і мотиватором для них", - розповіла співачка.

З того часу Каменських вже встигла зібрати 250 тисяч гривень для фонду завдяки проведенню авторського фітнес-інтенсиву.

Настя Каменських, фото Instagram
Настя Каменських, фото Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

А тепер дружина Потапа звернулась до українців із закликом долучитись до благодійної акції.

"Залишилося зібрати трохи більше половини від необхідної суми. Вірю, що нам це під силу за один день", - написала Каменських в Insta Stories.

Зазначимо, що благодійний фонд "Таблеточки" засновано у 2011 році, він займається допомогою онкохворим дітям. Фонд надає їм та їхнім батькам паліативну і психологічну допомогу, розвиває волонтерський і донорський рух в Україні. Щомісяця під опікою фонду знаходиться близько 400 дітей і 19 онковідділень.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим космічним образом

Як повідомляв портал Знай.ua, Каменських похвалилася крутою маскою

Також Знай.ua писав, Настя Каменських несподівано засвітилася з малятком на руках