Марічка Падалко вирішила випробувати свої акторські здібності та знялась в серіалі.

Відома українська журналістка та телеведуча Марічка Падалко 18 років працює на каналі "1+1". Вона спочатку вела спортивні новини "Проспорт", а зараз веде випуски ТСН в рамках ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Марічка Падалко є активним користувачем Instagram, де часто тішить багатотисячну аудиторію підписників та фанатів новим кадрами з професійного та особистого життя.

Цього разу журналістка розповіла про свою участь в серіалі. Марічка Падалко заінтригувала шанувальників можливістю заробити на серіалі, а також запропонувала вгадати, кого саме вона зіграла у фільмі.

"Знімаюся сьогодні цілий день в серіалі. Подивившись його, коли він вийде, Ви матимете шанс "підзаробити" гроші. Як саме - детально розповімо. Є версії - про що серіал і кого я "граю", - написала Падалко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

Підписники телеведучої активно висувають версії щодо її ролі в серіалі.

"Снігуронька";
"Мабуть, спортсменка, або фітнес-леді";
"Ведучу";
"Думаю, саму себе граєте", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Марічка Падалко не витримала карантину і втекла на концерт

Як повідомляв портал Знай.ua, Марічка Падалко провела вихідні, тікаючи від чоловіка: намотала 10 кілометрів.

Також Знай.ua писав, Марічка Падалко опублікувала затишне сімейне фото та привітала всіх українців з Днем святого Миколая.