Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" Олександр Еллерт не так давно розмістив цікавий пост, в якому розповів, як пише сценарії для вечірок.

Так, на опублікованому фото гуморист зображений у момент написання чергового сценарію. Еллерт позує за ноутбуком у сірій толстовці та джинсах.

"Чим зайнятий? Працюю! Пишу сценарій вечірки... Може піжама паті... Може в стилі Гетсбі... Месники... Ні, все було... О, може так...

Величезний зал, починається потужне інтро, класне світло, голос "настав той час", на сцені генеральний директор у ростовому костюмі фламінго 🦩спускається в зал і всіх клює поролоновим дзьобом у тім'ячко, якась благодать за важкий рік... Головний бухгалтер зриває з себе все в'язане, починаючи зі спідниці і закінчуючи перукою, залишається в латексі та пішов тверк, два заняття не пройшли даремно... Повітряні акробати розкидають 13 зарплату, але дріб'язком, тим самим директор розуміє, що у співробітників відмінне фінансове становище і перестає клювати... Хм, чогось не вистачає... Знаю, щоб ця вечірка була легендарною, додаємо Captain Morgan... Вау!" - написав Олександр.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як відомо, на фіналі проекту "Холостячка" Ксенія Мішина погодилася вийти заміж за Олександра Еллерта. Чи вдалося парі побудувати міцні стосунки – дізнаєтеся в пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" завтра о 19:00.

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою реперкою Alyona Alyona: "Бусінка качає".

Також портал Знай.uа писав, що колишня "Холостячка" Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу: "Я взагалі не розуміла".