Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз будує кар'єру в РФ, любить радувати фанатів кадрами не тільки з професійного, а й особистого життя.

Цього разу артистка опублікувала фотографію зі своїм давнім другом і колегою, виконавцем, Дмитром Біланом. Вона привітала артиста з днем народження.

На фото Лобода і Білан стоять дуже близько один до одного і млосно дивляться в камеру. Діма одягнений в класичний костюм, а ось у Лободи більш екстравагантний наряд. На ній коротке блискуче плаття в стразах, а образ вона доповнила вечірнім макіяжем і грайливими локонами.

Раніше ми повідомляли, що Лобода презентувала численним шанувальникам довгоочікувану новинку-кліп на пісню "moLOko", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка позувала на тлі різних історій про матерів і їхніх дочок, зазначивши, що в непросто час кожному з нас потрібна підтримка сім'ї і найближчих людей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Красуня також зазначила, що людина зможе бути щасливою лише тоді, коли буде звернена до добра і світла. У ролику Світлана приміряла кілька розкішних суконь чорного і білого кольорів, в тому числі весільне, засвітивши струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

Нагадаємо, Світлана Лобода у весільній сукні збентежила спокусливими танцями.

Як повідомляв Знай.uа, Лобода розкачала силіконові губи на Україну.

Також Знай.uа писав, що юний танцюрист зробив це з Лободою без зайвих слів, прем'єра – вдалася.