Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Нещодавно 35-річна виконавиця, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, поділилася з мільйонною армією шанувальників у своєму Instagram дуже глибоким ліричним відео. У чорно-білому кадрі Кароль зображена повністю оголеною. Артистка прикриває свої груди руками і сумно дивиться вниз. Під її пісню "Ноченька" на відео йде дощ, що додає більшої драматичності та атмосферності.

У публікації знаменитість зізналася, що відчуває почуття самотності.

"Самотність – це п'єдестал, невичерпне джерело натхнення. Мої музи шепочуть вам про кохання... Слухай повну версію пісні і весь альбом", - підписала ролик Тіна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Боже 🤤💔💔", "Неймовірно красива 🔥😍❤️", "Найкраща🥺", "Нереальна😍", "Які слова 😍😍😍", "Можна нескінченно заслуховувати альбом. Настільки чуттєво, настільки відверто 💔 Я дуже сумую, шалено не вистачає концертів, наших зустрічей 💗💗💗💗 сподіваюся скоро ми всі побачимося на концертах 🙏🤞", - пишуть коментатори.

Нагадавши, раніше Тіна Кароль здивувала шанувальників прощальним зверненням: "Знайти і заспокоїтися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль розкрила свій сенс життя: "Буду горіти, обіцяю".

Також портал Знай.uа писав, як змінилася Тіна Кароль через десятиліття: від усміхненої дівчинки до пікантної діви.