Папараці помітили "вагітний" животик у Леонардо ДіКапріо, але навряд це може свідчити про те, що актор невдовзі стане татом.

46-річний Леонардо ДіКапріо і його 23-річна кохана Каміла Морроне давно не з'являються на публіці, і шанувальники зірки Голлівуду почали переживати: чи все гаразд у пари?

Крім того, за інформацією деяких ЗМІ, Каміла Морроне вагітна. Таблоїди в черговий раз розганяють "новину" про те, що Леонардо Дікапріо скоро стане татом.

А тим часом папараці "підловили" актора і його дівчину-модель на прогулянці в Лос-Анджелесі. Як видно з фото, "вагітний" животик можна помітити лише у Леонардо.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Карантин пішов на користь стосункам Леонардо Ді Капріо і Каміли Морроне. Про це розповів інсайдер, який поділився деякими подробицями особистого життя зірки "Титаніка".

Пара разом вже три роки, однак це не заважає Ді Капріо залишатися незалежним. За словами людини, близької до оточення актора, Леонардо завжди багато часу проводить з друзями, проте самоізоляція змінила його звичний спосіб життя.

Леонардо Ді Капріо під час карантину проводив більше часу зі своєю коханою Камілою Морроне.

Леонардо Ді Капріо і Каміли Морроне, фото: Global Look Press / AUG
Леонардо Ді Капріо і Каміли Морроне, фото: Global Look Press / AUG

"Вони дуже сильно кохають один одного. Каміла - дівчина його мрії. Вона молода, мила, проста і чудово ладнає з його сім'єю, як і він з її. Вони знають один одного цілу вічність, і це працює", - пише ET з посиланням на інсайдера.

Інсайдер зазначив, що попри те, що узаконити свої стосунки Лео і Каміла не поспішають, вони налаштовані серйозно.

Нагадаємо, голлівудського красеня Леонардо Ді Капріо застукали за незірковим заняттям

Як повідомляв портал Знай.ua, Леонардо Ді Капріо зібрався одружуватися з молодою моделлю.

Також Знай.ua писав, Каміла познайомила Леонардо зі своєю мамою.