Дружина відомого українського хореографа Влада Ями, який також є суддею проекту "Танці з зірками", Ліліана дуже активно веде свою сторінку в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу мама п'ятирічного Ліона поділилася в соцмережі милими фотографіями, на яких позує в червоній піжамі в клітинку. Ліліана сидить на дивані і в руках тримає новорічну паску. Варто зазначити, що навіть у домашньому одязі дружина хореографа виглядає приголомшливо.

"Залишилися лічені дні до Нового року і хочеться все встигнути.💃♥ ️ Головне – не панікувати. Найкраще скласти план від найважливіших речей до другорядних. 👌 А 31 грудня все-таки розслабитися, навіть якщо щось не встигли.😘

А щоб менше метушитися, підкидаю вам ідею. 😘 🔉 Просто з цієї хвилини є передзамовлення повністю готового святкового столу🎉🎊🎄, щоб не стояти цілий день біля плити.😘 Всі страви приготовані з якісних натуральних продуктів і з любов'ю.🥰♥️ Нею же буде наповнений весь рік.🥰♥️ А у мене в руках Новорічна паска.🥰 Як у вас йдуть справи? 🤓 Все встигаєте?)" - написала Ліліана.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, раньше Влад Яма зізнався, що всерйоз задумався про поповнення в родині: "Яку взяти?"

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Влада Ями Ліліана поділилася рецептом вечері, як в ресторанах: всього 15 хвилин і вся сім'я щаслива.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Влада Ями похвалилася пружними формами у фітнес-клубі: тренування вдалося.