Фіналіст проекту "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. У фіналі реаліті 31-річна акторка прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Тим часом Льоша отримує величезну підтримку тисяч глядачів, які хочуть його зробити наступним "Холостяком". Не так давно чоловік розповів у своєму Instagram, яку дівчину бачить поруч з собою.

"Жінка не повинна надихати чоловіка! Жіноче натхнення не повинно бути на першому місці для мотивації чоловіка в досягненні поставлених цілей. Я часто чую про те, що жінка повинна надихати чоловіка. Вважаю, що чоловік сам повинен надихатися своєю метою і своєю справою.💪

Олексій Тригубенко. Холостячка, фото: Instagram
Олексій Тригубенко. Холостячка, фото: Instagram

Вважаю, що жінка може надихнути чоловіка, якщо він вже рухається до своїх цілей! Найголовніше, вірити в свого чоловіка, що він особливий і зможе досягти будь-яких висот.🚀 Мене надихає те, як жінка може огорнути увагою і турботою. Захоплююся, коли жінка може створювати приємну атмосферу вдома, в якому можна відпочити і швидко наповнитися енергією перед важливими справами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коли жінка вимагає чогось більшого, кращого комфорту і якості життя – це змушує виходити із зони комфорту і прагнути більшого. Також для мене важливо, щоб жінка займалася саморозвитком... Для мене дуже важливо розуміти, що жінка любить і приймає мене таким, яким я є... і не намагається щось виправити, підлаштувати під себе😉", - написав Тригубенко.

Нагадавши, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком.

Також портал Знай.uа писав, що Тригубенко зважився розповісти правду про "Холостячку": "Не доказав".