Тіна Кароль розкрила правду про переслідування папараці: "Журналістка переодяглася в медсестру"

Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль в інтерв'ю для ЖЗЛ згадала про життя з колишнім чоловіком і його здатність швидко ховатися від нав'язливих журналістів.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Батько-одинак зміг зігріти серце дідуся-удівця, який щойно поховав дружину: "Я побачив посмішку"

Український активіст, керівник ГО "Об'єднання батьків-одинаків України" Олександр Мазур розповів різдвяну історію, у якій його власний біль надихнув його допомогти розрадити горе іншого. Чоловік, який втратив дружину і був змушений виховувати дітей сам, відшукав необхідні слова для літнього чоловіка, який пару тижнів тому поховав дружину.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Новий рік у ТРЦ, скріншот відео
Новий рік у ТРЦ, скріншот відео

Льоша з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини: "Жінка не повинна!"

Фіналіст проекту "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. У фіналі реаліті 31-річна акторка прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Олексій Тригубенко, фото СТБ
Олексій Тригубенко, фото СТБ

Кошовий з "Квартал 95" відростив собі шевелюру - зовсім інша людина

Гуморист і глава "Кварталу 95" Євген Кошовий показав фанатам, що він може бути дуже серйозною людиною і для цього навіть "відростив" собі волосся. Кумедне відео він опублікував в Stories Instagram.

Євген Кошовий, скріншот відео
Євген Кошовий, скріншот відео

Католицьке Різдво 2020: чого в жодному разі не можна робити в свято

Різдво - найважливіше християнське свято. Історично склалося, що в Україні прийнято святкувати народження Христа двічі, за різними календарями. За григоріанським календарем, свято відзначається 25 грудня, а за юліанським - 7 січня.

Католицьке різдво, скріншот відео
Католицьке різдво, скріншот відео