Салат "Соняшник" з кукурудзою - красива і смачна страва для святкового застілля. Цей салат сміливо можна включати в новорічне меню - гості будуть вражені.

Інгредієнти:

  • Куряче філе
  • Морква
  • Яйце
  • Мариновані печериці
  • Цибуля
  • Консервована кукурудза
  • Чипси

Салат "Соняшник", кадр з відео
Салат "Соняшник", кадр з відео

Приготування:

Куряче філе наріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії, посоліть. Готове філе подрібніть. Моркву промийте і відваріть. Потім очистіть її від шкірки і наріжте невеликими кубиками або натріть на середній тертці. Відваріть яйця, а потім подрібніть їх або натріть на тертці.

Мариновані печериці подрібніть. Цибулю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Приготуйте велику тарілку для сервірування. Салат "Соняшник" потрібно вкладати шарами, кожен шар перемазуючи майонезом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Салат "Соняшник", кадр з відео
Салат "Соняшник", кадр з відео

На дно викладаємо курку, змащуємо майонезом, потім - морква і знову майонез, гриби і майонез, яйця і майонез, цибуля і майонез, а наверх - консервована кукурудза. Замість кукурудзи можна використовувати тертий жовтий сир.

Тепер оформте салат у вигляді соняшника. Для цього викладіть "чорне насіння" - розрізані уздовж оливки. А по колу салату викладіть чипси у вигляді пелюсток. Зверху також можна "посадити" сонечко-жучка. Він готується з половинки помідора чері і декількох майонезних точок на спині.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.