Колишня дівчина російського репера Тіматі, модель Анастасія Решетова опублікувала в своєму Instagram нове фото. У Stories на знімку постав кіт і питання одного з людей, підписаних на жінку.

Користувач цікавиться, чому все ж батьки дуже часто розлучаються в перший рік дитини.

"Часто тому що не були готові до нового періоду в їхньому житті. Народження дитини-це не тільки космічна радість, але і стрес як ніяк. І для мами і для тата. Мама в шоці від безсонних ночей і гормони скачуть протягом першого року, а тато не може змиритися з тим, що він більше не головний об'єкт уваги в сім'ї", — написала вона відповіддю в тому ж Stories.

Відомо, що колишня головна особа Black Star Росії в 2015 році розлучався з моделлю Оленою Шишковою і тоді-то інтернет накрило хвилею чуток про ймовірні причини розриву, нею стала 19-річна Анастасія Решетова, з якою Тіматі познайомився на світському заході і згодом перебував з нею у відносинах і став батьком Ратміра, який народився 16 жовтня 2019 року. Але все закінчилося в цьому році, коли Анастасія зазначила, що цей рік став важкою перевіркою на міцність для багатьох пар, але їх союз її не витримав.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Тіматі вперше показав, на кого проміняв Решетову, теж брюнетка: "Переможниця" Холостяка"

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Тіматі Решетова після розлучення наділа паранджу: "Ви визначитеся"

Знай.ua писав, після "розлучення" і порожнього Black star Тіматі йде в шоу "Холостяк" - колишня і маленька дитина не перешкода