Лариса Ніцой - досить скандальна дитяча українська письменниця, активно заявляє про свою громадянську і політичну позицію протягом останніх років.

Нещодавно жінка ділилася суперечливими враженнями від відвідування міста Кам'янське і розповідала історію своєї дочки, як зараз заговорила про символізм останніх чисел грудня.
"Як символічно. 24 грудня народився В'ячеслав Чорновіл, щоб 25 грудня через багато років розвалився СРСР. 25 грудня 1991 Горбачов виступить із заявою про складання повноважень і про кінець СРСР. Того ж дня назавжди спуститься Сссровський прапор. Саме українці своєю незалежністю і виходом з СРСР забили цвях у кришку труни того сссру. І Чорновіл, як ніхто, долучився до цього процесу. Слава героям!", - написала вона в публікації на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Не було жодного СРСР. Були колонії російські і по сьогоднішній день залишилися. Назвіть хоч одну ознаку союзності України, або інших республік, яка була притаманна... Є п'ять основних ознак. Можете продовжити...", "Кацапи самі розвалили СРСР і перші вийшли з нього", "Це друга серія символізму, в першій було 24 серпня як день народження Левка Лук'яненко", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ніцой блискавкою обрушилася на інцидент зі школярем і російською піснею у День святого Миколая: "Неадекватна..."

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", поборниця української мови Ніцой знайшла в Житомирі джерело: "Все сюди"

Знай.ua писав, Ніцой пояснила різницю між україномовними та російськомовними: "Економіка не допоможе"