Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Не так давно виконавець презентував кліп на ліричну пісню "Если бы", яку написав шанувальник Дантеса. Відомо, що композиція присвячена розставанню пари.

Цього разу Володимир розмістив у своїх Insta Stories кумедну архівну фотографію зі студентських років.

Так, в кадрі ще юний артист позує в компанії друзів у досить епатажному образі – напівпрозорій чорній кофті, яка оголила частину його тіла, і чорних брюках. Варто зазначити, що на знімку Дантес виглядає дуже мило з довгим волоссям. Решта хлопців позують взагалі без футболок, з оголеними торсами.

Ймовірно, кадр був зроблений ще в гуртожитку. Як відомо, Володимир навчався на економічному факультеті Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Молодість... До Наді Дорофєєвої я експериментував", - жартівливо написав співак.

Володимир Дантес з друзями, скріншот Insta Stories

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес підказав жінкам, що дарувати на Новий Рік 2021: найкраще для коханого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Дантес розповів про політичні амбіції і йому стало соромно: "Я що, дурень?"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес повторив культовий образ Кіану Рівза: "Олди зрозуміють".