Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією досить відвертим відео в своєму Instagram.

Так, цього разу на опублікованому відео постійна відвідувачка пластичних хірургів постала в пікантному образі – довгій облягаючій чорній сукні і босоніж. Вбрання модель доповнила яскравим вечірнім макіяжем і діамантовим кольє з браслетом.

"Привіт 💋 Такі відео взагалі заходять? Або краще старі добрі селфі?😂🙃 Зомб – Вона отрута💔", - підписала спокусливий ролик Омович.

"Воооооу 🔥🔥🔥", "Топ", "Альоно, ти виглядаєш років на 50, шкода, що поруч з тобою немає хороших друзів, хто б рятував твою хвору голову, ти хворієш на анорексію, ти реально цього не бачиш? Чому рідні тебе не ведуть до психолога!! Як тебе шкода😢", - пишуть у коментарях користувачі соцмережі.

Олена Омович, скріншот Instagram

Раніше ми писали про те, що Олена Омович вже давно користується послугами провісниці Матрони. Про це модель розповіла про одну з останніх публікацій.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, гола українська Кардашьян Олена Омович показала хейтерам, що про них думає: "Тим, хто мене не любить".

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян оголила соковиті сідниці в Буковелі: "Повне перезавантаження".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Омович показала страшну операцію в прямому ефірі: "Будуть колоти".