Внучка експрезидента України Віктора Ющенка, який був при владі з січня 2005 по лютий 2010 рр., не так давно відзначила 19-річчя. Домініка з примхливого підлітка перетворилася на справжню леді.

Дівчина є не сильно популярною блогеркою на просторах соціальної мережі Instagram, де за її життям стежать понад 13 тисяч осіб. У неї є всі атрибути класичної "блондинки" — пухкі губи, бездоганно-біле волосся, маленька собачка і модна шуба. З Монікою вона любить позувати на камеру, але на сьогоднішніх опублікованих знімках внучка колишнього президента постала без неї.

Вона постала з короткою стрижкою, у високих лакованих черевиках рваних знизу джинсах, а також у кофтині. "Мій різдвяний настрій", - написала вона в підписі до одного зі знімків. Можна помітити, що Домініка користується маленькою жовтою сумочкою на ланцюзі і прикрасами на руках.

"Як же тобі до лиця ця стрижка", "Мамина Ляля", — пишуть нечисленні користувачі, серед яких її мама і 40-річна дочка Віктора Ющенка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо , красуня-внучка Ющенка видала всі свої секрети незнайомцям в Інтернеті.

Як повідомляв "Знай.ua", 19-річна внучка Ющенка погладила пушок між ніг

Знай.ua писав, дочка Ющенка Віталіна показала себе в кращі роки - модель з нескінченними ногами. Дочка екс-глави держави показала, як виглядала тринадцять років тому. Вона позує перед дзеркалом в короткій блузці, яка оголила її плоский живіт, і ультра коротких шортах.