Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У п'ятницю, 25 грудня, відбулося пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", в якому глядачі дізналися, як склалася доля кожного учасника, в тому числі і фіналіста Олексія Тригубенка.

Так, в прямому ефірі один з найромантичніших учасників Ілля Рибальченко зізнався, що зайнявся твором віршів. У той же момент в студії з'явилася фіналістка "Холостяка" Дана Оханська, що здивувало всіх присутніх. Дівчина дивилася проект і також захоплюється поезією. Вони познайомилися в соцмережі і вирішили разом їх створювати.

"У нас тільки творчий тандем", - зазначила Дана, виключивши любовні стосунки з Іллею.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ілля Рибальченко і Дана Оханська, скріншот з відео
Ілля Рибальченко і Дана Оханська, скріншот з відео

Ілля Рибальченко, скріншот з відео
Ілля Рибальченко, скріншот з відео

Також на пост-шоу Ілля вперше виконав свою пісню "Здрастуй, Ксюша" в розширеній версії.

Ілля Рибальченко, скріншот з відео
Ілля Рибальченко, скріншот з відео

Нагадаємой, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт заради Мішиної відмовився від найулюбленішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко з "Холостячки" назвав свій ідеал дівчини: "Жінка не повинна!"

Також портал Знай.uа писав, що глядачі вже шукають наступну героїню другого сезону реаліті-шоу "Холостячка" і пропонують свої варіанти.