Українська акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", на всю країну будувала любовні стосунки в реаліті-шоу каналу СТБ "Холостячка".

Як відомо, на фіналі проекту 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта.

У п'ятницю, 25 грудня, відбулося пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", в якому глядачі дізналися, як склалася доля кожного учасника, в тому числі і фіналіста Олексія Тригубенка.

Так, в прямому ефірі один з найскандальніших учасників Андрій Рибак, на якого після проекту чекала інша дівчина на ім'я Аліна, розповів, як зараз розвиваються їхні стосунки. Зазначимо, що чоловік пішов за крок до фіналу.

"З особистим життям все добре. Я в стосунках зараз з дівчиною. Так, це Аліна. Після проекту ми спілкувалися. У нас була дуже емоційна розмова. Людина сказала мені, що незважаючи на все те, що я зробив і як себе повів, у неї все одно залишаються почуття до мене і вона від них не відмовляється. Зараз я розумію, що на початку просто заплутався", - заявив Андрій.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Андрій Рибак, Холостячка, скріншот з відео
Андрій Рибак, Холостячка, скріншот з відео

Нагадаємо, колишня Шатирко з "Холостячки" приревнувала до Мішиної і зіпсувала Porsche Андрія.

Як повідомляв портал Знай.uа, силач Артем з "Холостячки" після Мішиної переключився на ексучасницю "Холостяка".

Також портал Знай.uа писав, що Ілля з "Холостячки" створив тандем з фіналісткою "Холостяка" Даною.