В американському місті стався вибух, який правоохоронні органи США вважають навмисним актом.

На саме католицьке Різдво, 25 грудня, в центрі американського міста Нешвілл в штаті Теннессі вибухнув автомобіль, ударною хвилею пошкоджено десятки будинків. Про це повідомили в департаменті місцевої поліції.

В Нешвіллі було ранній ранок, коли майже в самому центрі міста прогримів вибух. На повітря злетіла одна з машин, припаркованих на вулиці. Цей момент зняли камери спостереження.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За останніми даними, пошкоджено близько 40 будинків. Ударна хвиля вибила скло в будинках за сотні метрів від епіцентру. На самому місці вибуху згоріли кілька автомобілів, а від декількох будівель залишилися лише руїни.

Поліція охарактеризувала вибух як умисний. За деякий час до нього було чути стрілянину, викликали патрульних.

Коли офіцери приїхали на місце, вони виявили підозрілий автомобіль, з якого доносився відлік часу по гучномовцю і звучало записане попередження про те, що машина вибухне через 15 хвилин:

"У машині бомба, все, хто знаходиться поруч, повинні негайно покинути цей район".

Квартал оточили, поліцейські обходили навколишні будівлі, евакуюючи нечисленних мешканців. Пощастило, що на вулиці, де стояв замінований автомобіль, розташовані в основному офіси. Вранці в католицьке Різдво там ніхто не працював.

Коли відлік закінчився, трейлер злетів у повітря. У фургоні, імовірно, знаходився чоловік, поруч з машиною нікого не було. Легкі контузії отримали лише 3 людини, двоє з них - офіцери поліції, які стояли в оточенні.

Мер міста Джон Купер заявив, що вибух був "навмисним". До розслідування поліції під'єдналось ФБР.

Вильоти з міжнародного аеропорту припинені. Після вибуху в місті почалися проблеми зі зв'язком.